ODABERI NAJPRIVLAČNIJEG MUSKARCA SA SLIKE I SAZNAJ KAKVOG TI ZAPRAVO ZASLUZUJES…

ODABERI NAJPRIVLAČNIJEG MUSKARCA SA SLIKE I SAZNAJ KAKVOG TI ZAPRAVO ZASLUZUJES…

6. марта 2018 Off By Admin

Drage dame, samo za vas smo pripremili ovaj jednostavan test uoci 8. Marta, u kojem trebate da izaberete muskarca koji vas najvise privlaci…

Svi su idealni ali nijedan nije savrsen – to zapamtite, zato detaljno proucite svo troje sa slike i izaberite SAMO jednog.

Muskarac kojeg izaberete govori kakva ste vi to zapravo zena i kakvog to muskarca zasluzujete. Nisu svi izbori pozitivni, zato dobro osmotrite sliku.

Muskarac 1 sa slike:

Ovaj muskarac govori koliko ste vi jedna snažna i odlucna zena. Ako ste bas njega odabrali bez sumnje, vi dobro znate sta zelite u životu ali i sta zasluzujete. Vi ste jedna jaka zena sa kojom ne moze bas svaki muškarac da izadje na kraj. Pomalo tvrdoglava, inteligentna i sposobna cak i sama da koraca kroz zivot bez ičije pomoći. Vi trazite muskarca koji ce vam biti samo saputnik, koji ce vas podrzavati i koji ce vam verovati. Svi koji su sumnjali u vas i vase odluke su odavno bivsi… Idealni ste u poslu kojim se bavite, mozda su mnoge od vas cak i uspesne sefice ili žene na nekom visokom položaju… Stoga vi zasluzujete jednog kvalitetnog muskarca koji ce vase ideje i unovciti. Nemojte da pristajete ni na sta manje od toga.

 …nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3