„UVEK STE SE PITALI KAKVA STE VRSTA PRIJATELJA? IZABERITE JEDNOG PSA SA SLIKE I SAZNAJTE SVE DO DETALJA“

„UVEK STE SE PITALI KAKVA STE VRSTA PRIJATELJA? IZABERITE JEDNOG PSA SA SLIKE I SAZNAJTE SVE DO DETALJA“

12. марта 2018 Off By Admin

Poznato vam je da je pas simbol pozrtvovanosti, plemenosti a pre svega vernosti. Zato se veruje i da je ova upravo zivotinja covekov najbolji prijatelj. Zato smo za vas danas pripremili jedan interesantan test u kojem cete saznati koja ste vi vrsga prijatelja.

Dvolican, veran, pozrtvovan, iskren ili jednostavno PRAVI PRIJATELJ. Potrebno je samo da izaberete jednog psa sa slike koji vas prvi privuce i nastavite sa citanjem teksta. Verujemo u vase vrednosti, srecno…

Ako ste izabrali PSA br. 1 sa slike:

Vi ste jedna od osoba kojima u zivotu uvek nesto krece po zlu… Taman resite jednu brigu, a vec vam druga kuca na vrata. Imate jako malo prijatelja i zbog toga umete da cenite prave vrednosti. Vi ste jedan od onih prijatelja koji ce za prijateljstvo i ruku u vatru da stavi ako je potrebno. Verni ste, umete da cuvate tajne i razumete sve svoje prijatelje… Niste bas najbolji u savetovanju ali sigurno je da cete uvek reci svoje iskreno misljenje o datoj situaciji. Stoga, pas kojeg ste izabrali sa slike, o vama govori da ste osoba koju bi svako pozeleo za svog prijatelja. Svako bi poslusao svoj savet i svako bi vam bio podrska u zivotu… Ne dajte da sitne nesuglasice ugase neka vasa dugogodisnja prijateljstva, jer vi bez vasih prijatelja ne umete ni dan.

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4